Restaurant ’t Vissershuis

Welkom bij ‘t Vissershuis Breskens; ‘t Vissershuis eten en drinken, de naam zegt het al. Onze zaak is gezellig en sfeervol, waar u terecht kunt voor lekker eten en ook om zomaar iets te drinken aan de bar. Wij draaien onze zaak al 15 jaar met veel plezier, ongedwongen en eerlijkheid.

Wij beschikken over ong. 90 zitplaatsen binnen en een ruime bar. Op ons achterterras beschikken we nog eens over 26 zitplaatsen. De zaak is dan ook zeer geschikt voor grote groepen. Wij kunnen tegen elke prijs een passend menu aanbieden. Bij ‘t vissershuis in Breskens ontvangen wij U, samen met ons team, in ons restaurant om ouderwets te genieten. Hier bent u als gast weer echt het middelpunt en proeft van dagverse producten en wijnen met de mooiste smaken.

Reserveren is gewenst! En dit kunt u doen via telefoonnr +31 (0)117-382070. Tevens bieden wij de mogelijkheid voor bruiloften, familieaangelegenheden en koffietafels. Hierover kunt u contact met ons opnemen via telefoon +31 (0)117 382 070 of e-mail vissershuis@zeelandnet.nl. WIJ VERHUREN GEEN KAMERS, ZIJN OOK GEEN HOTEL OF BED & BREAKFAST! Hiervoor verwijzen we u door naar het plaatselijke hotel SCALDIS of b&b DE PASSANT of b&b de Kienstee in Schoondijke.

GRAAG BEGROETEN WIJ U DAN OOK IN ONS GEHEEL VERNIEUWDE RESTAURANT.