Hoofdgerechten
| Vleesgerechten | |
| Gebakken tournedos | |
| Gebakken malse biefstuk | |
| Gebakken ossenhaaspuntjes | |
| Ribeye vd Grill | |
| Warme sauzen | |
| Pepersaus | |
| Champignonroomsaus | |
| Kruidenboter | |
| Visgerechten | |
| MOSSELEN -natuur -witte wijn -knoflookroom | |
| Tongscharfilet met witte wijnsaus en garnaaltjes | |
| Gebakken Zeetong met tartaarsaus | |
| Lotte met preisaus en puree | |
| Vispannetje (5 soorten vis) uit de oven | |
| Sliptongetjes met tartaarsaus | |
| Gefrituurde calamaris | |
| Gebakken kabeljauw met mostersaus | |
| Kabeljauw florentine (ovenschotel met kabeljauw op een bedje van spinazie, onder tomaat en witte wijnsaus en gegratineerd met kaas | |
| Gestoomde kabeljauw met beurre blanc | |
| Gebakken paling (momenteel als suggestie) | |
| Paling in de room (momenteel als suggestie) | |
| Scampi v/d Chef (pernodroomsaus) | |
| Vissershuis Plateau met gamba's, calamaris, krabbenpoten, garnaaltjes frietjes, stokbrood, knoflookmayo, rouille en een salade. | |
| Grietfilet met beurre blanc (suggestie) | |
