Hoofdgerechten

Vleesgerechten
Gebakken tournedos
Gebakken malse biefstuk
Gebakken ossenhaaspuntjes
Cote a l'os van de grill met kruidenboter
Warme sauzen
Pepersaus
Champignonroomsaus
Kruidenboter
Visgerechten
bodemcultuur mosselen natuur
bodemcultuur mosselen met knoflookroom
bodemcultuur mosselen witte wijn
Gebakken Zeetong met tartaarsaus
Gepocheerde tarbotfilet met beurre blanc
Vispannetje (5 soorten vis) uit de oven
Sliptongetjes met tartaarsaus
Gefrituurde calamaris
Gebakken kabeljauw met mostersaus
Kabeljauw florentine (ovenschotel met kabeljauw op een bedje van spinazie, onder tomaat en witte wijnsaus en gegratineerd met kaas
Scampi v/d Chef (pernodroomsaus)
Gebakken coquilles
Gebakken paling
Paling in 't groen
Paling in de room
Vissershuis Plateau met gamba's, calamaris, krabbenpoten, garnaaltjes frietjes, stokbrood, knoflookmayo, rouille en een salade.
ongscharfilet met witte wijnsaus en druifjesT
Suggestie: Tarbot op 't vel gebakken