Hoofdgerechten

Vleesgerechten
Gebakken tournedos
Gebakken malse biefstuk
Gebakken varkenshaasje
Gebakken ossenhaaspuntjes
Cote a l'os van de grill met kruidenboter
Warme sauzen
Pepersaus
Champignonroomsaus
Kruidenboter
Visgerechten
Zeeuwse bodemcultuur mosselen
Tongscharfilet met witte wijnsaus en druifjes
Gepocheerde tarbotfilet met beurre blanc
Vispannetje (5 soorten vis) uit de oven
Sliptongetjes met tartaarsaus
Gefrituurde calamaris
Gebakken kabeljauw met mostersaus
Scampi in de knoflookboter
Scampi v/d Chef (pernodroomsaus)
Kabeljauw florentine (ovenschotel met kabeljauw op een bedje van spinazie, onder tomaat en witte wijnsaus en gegratineerd met kaas
Gebakken paling
Paling in 't groen
Paling in de room
Vissershuis Plateau met gamba's, calamaris, krabbenpoten, garnaaltjes frietjes, stokbrood, knoflookmayo, rouille en een salade.
Gebakken coquilles