Contact

Restaurant ‘t Vissershuis bevindt zich aan de Scheldekade in Breskens. Een prachtig Vissersdorp, met een aantrekkelijke looplijn die loopt van de jachthaven, de vissershaven, langs ‘t Vissershuis naar het centrum. Deze route heeft een maritiem karakter met veel speelse elementen. En langs deze looplijn (achter de dijk) ligt ‘t Vissershuis.

Onze sluitingsdagen zijn in de maanden juli en augustus: maandag en dinsdag. De keuken is geopend op woensdag vanaf 17.15u, op donderdag tot en met zondag vanaf 12.00u. Ivm de mise en place kan het zijn dat de keuken gesloten is tussen 14.00u en 17.15u, beter even bellen als u op dit tijdstip wilt komen. Onze chef eet zelf tussen 16.30 en 17.15u, hierdoor is de keuken gesloten tussen 16.00u en 17.15u. Hiervoor graag begrip!

Geen kamerverhuur of bed and breakfast of hotel!

Rest. ‘t Vissershuis
Scheldekade 25
4511 AW Breskens
Nederland
Tel.: +31 (0)117 382 070
vissershuis@zeelandnet.nl

Gelieve telefonisch te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Wij kunnen niet garanderen dat wij uw mail, whats app, messengerbericht op tijd zien.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Nuttige links:
VVV Kantoor Breskens